STREMA
Maschinenbau
Duitse kwaliteit
Nederlandse service

  Algemene kenmerken STREMA® Palletwikkelaars

  De STREMA® palletwikkelaars vinden zijn oorsprong in Hersbruck, Duitsland. De Duitse ‘Gründlichkeit’-filosofie wordt gehanteerd sinds 1981.

  Algemene kenmerken

  Tandriemaandrijving

  Door alle kennis en energie te besteden aan ontwikkeling en productie van enkel en alleen palletwikkelaars, beschikken wij thans over een heel scala aan doorontwikkelde palletwikkelaars die gericht zijn op een perfecte verpakking van uw lading en allen werken tegen geringe verpakkingskosten. Vele onderdelen van de verschillende typen zijn identiek, hierdoor hoeven er minder reservedelen op voorraad te worden gelegd. Onze palletwikkelaars hebben ruime instelmogelijkheden. Middels verschillende wachtwoordniveaus kunnen delen worden afgeschermd. De robuuste STREMA® pallet stretch wrappers uiterst betrouwbaar. Vele volcontinue bedrijven gingen u voor. 24/7 daar zijn de STREMA®’s voor gebouwd. En dat gedurende vele jaren.

  STREMA® heeft in 1992 de dubbelkopstechnologie geïntroduceerd. Hiermee waren wij trendsetter. Deze dubbelkopstechnologie biedt u nog steeds vele voordelen. Hiermee kunnen capaciteiten van 150 pallets per uur behaald worden. Ondanks deze capaciteiten blijven de snelheden van de bewegende machinedelen laag. Dit maakt de STREMA® dubbelkopstechnologie uniek op palletwikkelgebied. Voor de energieoverdracht naar de bewegende delen maken we gebruik van een volledig gesloten sleepring (IP54). Vuil en vocht wordt hierbij geweerd. Deze zeer betrouwbare energieoverdracht naar de draaiende delen maakt het gebruik van draadloze techniek geheel overbodig.

  Zeer simpele inleg van wikkelfolie dankzij het SMART LOAD SYSTEM®

  STREMA® heeft alle technische disciplines in huis. Onze specialisten verzorgen de montage en opstart van de installatie bij u op locatie. De training completeert de installatie. Zowel operators als monteurs worden geïnstrueerd hoe men met de wikkelaar moet werken. Meerdere servicesteunpunten verzorgen eventuele eerstelijnsstoringen. Een snelle levering van onderdelen is gewaarborgd door de actuele voorraad. De gebruikte onderdelen hebben tevens een lange levensduur, zijn onderhoudsarm en voorzien van twee jaar volledige garantie.

  Al onze machines zijn modulair opgebouwd en uiterst flexibel. Tevens bestaan onze machines voornamelijk uit A-componenten, deze zijn betrouwbaar, hebben een lange levensduur en zijn algemeen verkrijgbaar. Alle bewegingen in de wikkelaar en eventueel mee bestuurde transportsystemen zijn via het Touch Panel ook op hand via de handbedieningsfuncties te bedienen. Uiteraard voldoen de wikkelaars aan de laatste machinerichtlijnen en zijn volledig CE.

  Full width sealing (500 mm)

  Iedere STREMA® volautomatische palletwikkelaar is voorzien van een tweemotorig traploos regelbaar voorreksysteem. Dit heeft vele voordelen. Zo kan ieder gewenst voorrekpercentage gemaakt worden tot 400% (1 meter rekwikkelfolie wordt uitgerekt tot 5 meter). Ook de folie aanlegspanning aan de lading kan traploos worden geregeld. In combinatie met de elektronische regeling kan de spanning op de hoeken van de ladingen gereduceerd worden. De verschillende zones in de lading kunnen om een ander voorrekpercentage of aanlegspanning vragen. Door al deze parameters goed te benutten kunnen zeer efficiënte ladingenverpakkingen worden gemaakt tegen een minimaal foliegebruik. Een zeer simpel folie inlegsysteem, het SMART-Load systeem® maakt het werken met een STREMA® uiterst simpel en ergonomisch. Alle bedieningen en instellingen worden gedaan met een Touch Panel. Ook wordt het folieverbruik van iedere lading op dit Touch Panel weergegeven. Dit zorgt voor een betere bewustwording van het folieverbruik en dus de verpakkingskosten.

  Vele STREMA® palletwikkelmachines bewijzen zich dagelijks in diverse industrieën. De folie eindstaart wordt consequent geseald over de volle breedte tegen de vorige folielaag, Full width sealing. Folieslierten behoren dan ook tot het verleden. Zeer geschikt voor automatische magazijnen en AGV transportsystemen.

  Zie ook www.strema.de

  Benelux Placeholder
  Benelux
  locations Placeholder
  locations

  Strema B.V.

  Brochure downloaden?

  Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag hier onze brochures aan.

  Brochure aanvragen

  © 2024 Strema B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline