Gestapelde pallets separaat wikkelen

Maximale efficiëntie

In productieomgevingen wordt voortdurend gezocht naar de maximale efficiëntie van de productielijn. Het aantal palletposities is veelal beperkt. In geval van vele lage pallets kan er gekozen worden deze pallets te stapelen direct na het palletiseren. Probleem is dan vaak dat het één geheel wordt na het wikkelen. Niet bij STREMA®. STREMA® heeft geavanceerde oplossingen om gestapelde pallets separaat te wikkelen.

Producten klant:

De klant heeft twee typen ladingen.

Pallets tot 3.000 mm hoogte welke volledig gewikkeld moeten worden
Twee pallets op elkaar welke separaat van elkaar gewikkeld moeten worden. De beide pallets kunnen verschillende hoogtes hebben. Zo kan de bovenste pallet lager zijn dan de onderste.
Tevens moet de gestapelde pallet ook een goede verbinding met de lading hebben en moet “open” blijven voor de vorken van de heftruck

Vraag van de klant:

Eén wikkelaar die beide kan. Ladingen komen door elkaar, tot maximaal 80 pallets/uur.

STREMA® heeft de oplossing:

Een dubbelkops A5000 armwikkelaar. In combinatie met een hoogte meetsysteem. Het meetsysteem bepaald waar de pallet van de bovenste lading zich bevindt. Met deze informatie wordt het juiste wikkelprogramma geselecteerd. Eén foliewagen begint bovenaan de lading, de andere onderaan de lading. Beide gaan ze tot het midden van de pallet. Bij zowel de onderste als bovenste lading worden de openingen van de pallet vrij gehouden van folie. In beide gevallen wordt de folie tot een string gemaakt om een goede verbinding te realiseren. Gestapelde pallets, separaat wikkelen is gerealiseerd.

Benelux Placeholder
Benelux
locations Placeholder
locations

Strema B.V.

Brochure downloaden?

Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag hier onze brochures aan.

Brochure aanvragen

© 2024 Strema B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline