Waarom
Wikkelen?

  Waarom wikkelen?

  Een groot voordeel van wikkelen is dat het zeer flexibel is, de stretchfolie is aan te brengen op plaatsen waar het nodig is. U als producent van consumenten- en/of industriële producten wilt uw goederen ongeschonden bij uw klanten aanbieden. Slechte, onstabiele verpakkingen beschadigen uw lading tijdens het transport wat u veel extra werk, meer kosten en een slechte naam bezorgt. STREMA® levert innovatieve en gebruiksvriendelijke palletwikkelaars voor het goed en efficiënt verpakken van uw ladingen.

  Voordelen wikkelen

  Een groot voordeel van wikkelen is dat het zeer flexibel is, de stretchfolie is aan te brengen op plaatsen waar het nodig is. Bijvoorbeeld onderaan de lading om een goede verbinding tussen de pallet en de lading te realiseren. Of alleen een banderol aan de bovenzijde van de lading. Daardoor is wikkelen veel efficiënter dan andere verpakkingsvormen zoals krimpen met krimphoezen of verpakken met rekhoezen. Ook wel stretch hooden genoemd.

  Bekijk onze pagina over insealen voor meer informatie over de toepassingen van wikkelfolie.

  Volautomatische

  Palletwikkelaars

  Bekijk ons assortiment volautomatische palletwikkelaars.

  Bekijk assortiment

  Half automatische

  Palletwikkelaars

  Bekijk ons assortiment semiautomatische palletwikkelaars.

  Bekijk assortiment

  Transportsystemen

  Maakt uw lijn compleet

  Bekijk ons assortiment pallet transport systemen.

  Bekijk assortiment

  De degelijke Duitse kwaliteit en de deskundige, Nederlandse service staan garant voor de optimale efficiëntie van uw verpakkingslijn. Wij produceren en leveren palletwikkelaars, die economisch omgaan met folie en uitstekende en stabiele verpakkingen produceren. Wikkelaars die weinig onderhoud vragen en een lange levensduur hebben. Uniek is de STREMA® dubbelkopstechnologie, die het verpakken van 150 pallets per uur mogelijk maakt.

  Het besparen op uw variabele kosten begint bij STREMA®!

  Benelux Placeholder
  Benelux
  locations Placeholder
  locations

  Strema B.V.

  Brochure downloaden?

  Heeft u interesse in één van onze producten? Vraag hier onze brochures aan.

  Brochure aanvragen

  © 2024 Strema B.V. | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline